Podcast

Als liefde ingewikkeld is

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Toxische relaties. Wat is het, hoe komt het en hoe kom je er vanaf? In gesprek met studente Dana.

Dana, studente van de Hoogeschool van Amsterdam in gesprek met Erna over ongezonde relaties.

Wat het is. Hoe je er in terecht komt. Wat je kunt doen om te helen van een ongezonde relatie en hoe je leert om gezonder in een relatie te staan.

Met persoonlijke ervaringen van Erna en Dana. Hun ervaringen met ongezonde relaties. En hoe ze in staat waren er uit los te komen.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Over narcisme met narcisme-coach Annick in gesprek over helen na een narcistische relatie en zelfliefde.

Persoonlijke verhalen van Narcismecoach Annick Verboven en Erna over heling en zelfliefde na een narcistische en traumatische relatie. We duiken diep in het thema zelfliefde na een narcistische relatie.

Erna deelt niet alleen haar professionele inzichten, maar ook haar persoonlijke verhaal. Zij begrijpt als geen ander hoe het voelt om geen liefde voor jezelf te hebben en welke gevolgen dit heeft.

Samen onthullen we de innerlijke gevoelens die we hebben ervaren en de stappen die we hebben genomen om die kostbare zelfliefde opnieuw te omarmen.

Deze aflevering laat je zien en voelen dat er altijd hoop is op heling. En een weg naar zelfliefde en innerlijk geluk.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Mijn persoonlijke verhaal van liefdespijn en innerlijke groei. Interview met Petra van Star2remember.

Over liefdespijn. De gevolgen van Verlatingsangst, Bindingsangst, Codependentie en Relatieverslaving op je leven.

Mijn persoonlijk verhaal. Mijn problemen van vroeger. Hoe ik er uit los kwam. Waardoor ik expert werd in liefdespijn en codependentie. Over de oorzaken van pijnlijke relatiepatronen en codependentie. En wat we kunnen doen om er uit los te komen.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Vastzitten in een Toxische Relatie en hoe je daaruit los komt met studente Jade Keur.

Jade vertelt over haar zus die vast zat in een toxische relatie en hoe moeilijk het was daaruit los te komen. Ik leg uit wat een toxische relatie is. Hoe je er in terecht komt. En waarom het zo moeilijk is los te komen uit een toxische relatie.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Hoe jij geholpen kunt worden in onze praktijk.

Loop jij steeds weer tegen dezelfde problemen en patronen aan in jezelf en/of relaties? Heb jij last van verlatingsangst, bindingsangst, relatieverslaving en/of codependentie of kies jij steeds de verkeerde partner?

In deze aflevering bespreek ik de concrete manieren waarop wij jou kunnen helpen om die gezonde, fijne, stabiele relatie te krijgen met jezelf en de ander. Ik leg uit hoe onze trajecten eruit zien en wat je kunt bereiken.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Over perfectionisme, pijn in de liefde en daten. Gesprek met Evelien Bijl, perfectionismecoach.

Met verhalen over onze eigen relatie-struggles, hoe we daar mee om zijn gegaan en hoe je liefdespijn en dating-problemen kunt oplossen. Met hele concrete tips en adviezen!

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Bindingsangst – verlatingsangst. Hoe het komt en wat je er aan kunt doen om het op te lossen.

Wat is het, hoe kom je er aan? Waarom voel je je zo aangetrokken tot iemand met de andere hechtingsstijl? Waardoor aantrekken en afstoten zo sterk kan zijn tussen iemand met die angsten. Wat kun je er zelf aan kunt doen om te zorgen dat je relatie stabiel, veilig en gezond wordt en bindingsangst en verlatingsangst zich minder manifesteren.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Als je steeds de verkeerde partner aantrekt

Ben jij iemand die steeds weer in ingewikkelde en pijnlijke relaties terecht komt? En vraag jij je af hoe dit komt en waar dit mee te maken heeft? Er zijn een aantal duidelijke redenen waardoor je daarmee te maken krijgt. In deze podcast benoem ik een aantal redenen en wat je er aan kunt doen om het te veranderen. En jij wel een fijne, partner kunt aantrekken waarmee je een fijne, duurzame kunt opbouwen.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Moet je eerst van jezelf houden om een fijne, stabiele relatie te krijgen?

Je hoort vaak “Je moet eerst van jezelf houden voor je een goede relatie kunt krijgen.”
In deze podcast beantwoord ik die vraag. Is dat een voorwaarde voor een goede, gezonde, duurzame relatie? Of is dat niet nodig.
En waarom het voor mensen met hechtingsproblemen anders ligt.

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Codependentie en de gevolgen voor relaties

Wat is codependentie.
Pas jij je snel aan of ben jij een pleaser die zich helemaal richt op de ander? Heb jij veel bevestiging, waardering en goedkeuring nodig van de ander en houd jij het liefst de controle? Dan kan het zijn dat jij codependent bent. Ik vertel er alles over en over de gevolgen die dit heeft op jouw relatie(s).

Podcast Erna Snellen Liefdespijn

Wat zit er achter liefdespijn. Hoe kom je er aan en hoe kom je er vanaf? Gesprek met Iris Rutte, brein- en businesscoach

Over de praktijk. Mijn eigen liefdespijn. Relatieverslaving, verlatingsangst/bindingsangst en codependentie. Wat er achter liefdespijn zit. Hoe het ontstaat en wat je er aan kunt doen. De gevolgen van steeds de verkeerde partner kiezen en hoe lastig hechting kan zijn.