Online programma "Stop Liefdespijn"

In 3 maanden een gezonde relatie met jezelf en de ander

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Relaties geven jou meer pijn en verdriet dan plezier, vreugde en geluk en dit wil je veranderen
 • Je zit gevangen in een ongezonde relatie maar kunt je partner of ex niet loslaten, stabiele relatie met jezelf en de ander
 • Steeds kom je in patronen zoals aantrekken en afstoten terwijl je verlangt naar stabiliteit in de relatie
 • In een relatie krijg je emotioneel niet wat jij nodig hebt en je denkt dat je te veeleisend bent
 • Je voelt je aangetrokken tot de verkeerde partners, tot partners die zich niet willen binden, gebonden zijn, emotioneel onbeschikbaar of die een stoornis hebben of zorg nodig hebben
 • Het lukt je niet een stabiele relatie op te bouwen terwijl je daar wel naar verlangt
 • In een relatie pas jij je aan en vertoon je please-gedrag aan omdat je bang bent dat de relatie anders stuk gaat of jou niet o.k. vindt
 • Je zoekt veel bevestiging en goedkeuring, als je die niet krijgt, word je onrustig en kun je in paniek raken
 • In de relatie of bij het daten voel je je vaak onzeker over jezelf en angstig, je bent bang niet goed genoeg te zijn of dat de ander je gaat verlaten als je jouw werkelijke "ik" laat zien
 • Als er dingen niet goed gaan, geef je jezelf de schuld
 • Je hebt graag de controle en doet er van alles aan om die te krijgen en te houden zoals de telefoon controleren van je partner, weten waar hij of zij is
 • Je bent obsessief bezig met je relatie, partner of ex, denkt voortdurend aan hem of haar, volgt hem of haar op social media en het lukt je niet hem of haar los te laten terwijl je weet dat het beter is dit wel te doen

"Ik leerde hoe ik mezelf de liefde en aandacht kan geven die ik vroeger bij een partner zocht. Dit geeft zo ’n gevoel van vrijheid."

Stel je eens voor dat jij...

 • Je eindelijk de relatie en liefde krijgt waar jij naar verlangt en die je misschien nooit hebt gekend
 • Angst, pijn en onzekerheid jou niet meer in de weg zitten op liefdesgebied
 • Jij geen innerlijke pijn meer hebt en relaties geen struggle meer voor je zijn omdat je weet welke keuzes je moet maken en op welke manier je jezelf beschermt tegen pijn
 • Je kunt genieten van gezonde liefde, waarvoor liefde bedoeld is
 • Jij niet meer aan jezelf twijfelt en betere keuzes maakt voor jezelf
 • Je niet meer terecht komt in pijnlijke en ingewikkelde patronen in en rondom liefdesrelaties maar jij je in vrijheid kunt verbinden
 • Jij jouw grenzen aan kunt geven en jezelf niet meer verliest in een relatie
 • Jij je gelukkig, krachtig en goed voelt, met of zonder partner en vertrouwen voelt in jezelf en de liefde

Dit is mogelijk voor jou, als je leert HOE

Vrouw review Stop Liefdespijn

Tanja (38)

"Nog steeds ben ik zó blij dat ik mijzelf jouw training cadeau heb gegeven. Ik heb weken lang steeds weer de filmpjes bekeken en alles gelezen, opgeschreven en bijgehouden. Ik zit nu zo veel beter, om precies te zijn gewoon goed in mijn vel; ik neem meer verantwoordelijkheid voor mijn leven en keuzes. Ben begonnen met wandelen, wat ik al jaren wilde doen. Ik heb het eindelijk fijn met mezelf en leef een rijk en vervuld leven, met meer plezier en creativiteit dan ik lang heb gekend. Ik straal en sprankel weer, en dat allemaal zeker dankzij het volgen van jouw lessen. Waardoor ik mijn eigenwaarde en zelfrespect weer terugvond, en weer leerde vertrouwen op mijn eigen gevoel, intuïtie en inzicht. Nogmaals dank, en hele lieve groet van Tanja"

Review vrouw handen hartje

Jolanda (52)

“Ik heb echt zoveel jouw programma Erna! Ik zat er helemaal doorheen en heb geleerd hoe ik mezelf de liefde en aandacht kan geven die ik vroeger altijd bij een partner zocht. Dit geeft zo ’n gevoel van vrijheid. Alsof ik weer kan ademen. Ik voel nu vertrouwen in mezelf en de toekomst. Er komt zeker Iemand die beter bij mij past. Want ik zie nu dat mijn ex eigenlijk niet bij mij paste. Terwijl ik zo hard mijn best heb gedaan de relatie te laten slagen. Bedankt Erna, ik was de afgelopen tijd heel blij met jouw programma. Dat heeft me veel houvast en heling gegeven. "

Voordelen voor jou

 • 12 weken lang iedere week een les in je inbox met video(s), opdrachten en oefeningen

 • Je kunt direct starten, vanuit je eigen huis

 • Je krijgt concrete handvatten, tools en oefeningen voor blijvende verandering 

 • Je kunt er zo lang over doen als je wilt

 • Je krijgt de lessen automatisch in je inbox, je hoeft nergens in te loggen

 • De lessen, tools en handvatten zijn blijvend beschikbaar voor jou

Erna Snellen Praktijk Liefdespijn

Wie is Erna?

Als gediplomeerd Coach en Therapeute heb ik honderden mensen geholpen hun liefdespijn op te lossen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend en pijnlijk het is als je steeds in dezelfde patronen en pijn terecht komt, terwijl je het doorziet en niet meer wil… En het niet lukt een gezonde, fijne, stabiele relatie te creëren, terwijl anderen dat moeiteloos lijken te kunnen.

10 jaar lang had ik liefdesrelaties met veel onrust, drama, gedoe en liefdespijn. En ik zat in codependentie patronen.

Ik heb een proces van heling en innerlijke groei doorgemaakt wat jaren duurde. Zo lang hoeft het bij jou niet te duren!
In dit online programma ontdek jij welke specifieke jou helpen de pijnlijke patronen te doorbreken en op te lossen. En een gezonde relatie te creëren met jezelf en de ander.

Review vrouw Ellen

Ellen (47)

"Ik ben echt geheeld en heb zoveel geleerd over mezelf. Hoe ik uit de valkuilen kan stappen waar ik steeds in terecht kwam. Ik merk dat ik anders ben gaan kijken en denken waardoor ik andere keuzes maak. Het is ook heel fijn om in de besloten groep te zien dat er meer mensen zijn met dezelfde problemen als ik. Mensen die in hetzelfde schuitje zitten en begrijpen wat je doormaakt. En ik heb ook een aantal keer waardevolle adviezen  gekregen van jou in die groep. Dank je wel Erna!"

Review man online programma

Sjoerd (34)

“Ik heb veel gehad aan deze training.
Het waren echte eye-openers voor mij.”
Ik heb veel nieuwe dingen gehoord. Nu kan ik veel beter luisteren naar mezelf en ik weet hoe ik beter voor mezelf kan zorgen in mijn relatie. Ik heb het gevoel dat ik mezelf niet meer verlies maar dichter bij mezelf kan blijven waardoor mijn relatie eerlijker en dieper is geworden en we veel minder ruzie hebben."

Dit ga je doen en leren

Week 1 Jouw hechtingsstijl + de gevolgen

Je krijgt inzicht in jouw eigen hechtingsstijl en de problemen die daar uit voort komen. En je leert wat er voor nodig is om anders om te kunnen gaan met de hechtingsproblemen.

Week 7 Jezelf helen

Je leert op een gezonde(re) manier omgaan met emoties als angst, pijn, verdriet en paniek waardoor ze afnemen en kunnen verdwijnen. Je leert jezelf helen van binnenuit.

Week 2 Wat is liefdespijn?

Je leert wat liefdespijn, relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en codependentie eigenlijk is. En wat de oorzaken zijn. Je krijgt inzicht in je jouw eigen angsten en patronen.

Week 8 Jezelf emotioneel geven wat jij nodig hebt

Je leert contact maken met je eigen diepste behoeftes, verlangens en intuïtie. En leert hoe je jezelf emotioneel kunt geven wat je nodig hebt. Hierdoor neemt emotionele afhankelijkheid van anderen af.

Week 3 De patronen doorbreken

Je gaat zien welke onderliggende mechanismen en strategieën actief zijn in jezelf waardoor je doet zoals je doet. En je leert hoe je patronen kunt doorbreken.

Week 9 Eigenliefde en eigenwaarde verhogen

Je gaat de liefde voor jezelf versterken en de (eigen)waarde die je voelt, waardoor je meer kracht gaat voelen en betere keuzes maakt.

Week 4 Codependentie en de patronen doorbreken

Je leert wat codependentie is, op welke manier jij er last van hebt. En je krijgt een tool waarmee je los komt uit de patronen van codependentie.

Week 10 Zelfafwijzing transformeren naar eigenliefde

Je leert hoe je zelfafwijzing, de innerlijke criticus en zelf-sabottage transformeert naar eigenliefde en meer ruimte voor jouw gevoelens.

Week 5 Loskomen uit relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en/of codependentie

Je leert hoe je los kunt komen uit de patronen van relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en codependentie.

Week 11 Grenzen

Je leert hoe je jouw eigen grenzen voelt en gaat bewaken waardoor anderen niet meer over jouw grenzen heen gaan. En jij jouw eigen verlangens en wensen voorop zet.

Week 6 Eigen behoeftes ontdekken

Je leert hoe je jouw eigen gevoelens en behoeftes kunt leren kennen. En hoe je daar meer ruimte aan gaat geven in en buiten een relatie. Zodat je jouw eigen behoeftes meer ingevuld krijgt.

Week 12 Wat is een gezonde relatie en hoe creëer je die?

Je leert wat kenmerken zijn van een ongezonde relatie. Zodat je die herkent. En van een gezonde relatie. En hoe je die kunt creëren.

Dit ga je doen en leren

Week 1 Jouw hechtingsstijl en de gevolgen voor jou

Je krijgt inzicht in jouw eigen hechtingsstijl de problemen die daar uit voort komen. En je leert wat er voor nodig is om anders om te kunnen met de hechtingsproblemen.

Week 2 Wat is liefdespijn?

Je leert wat liefdespijn, relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en codependentie is. En wat de oorzaken zijn. Je krijgt meer inzicht in jouw eigen angsten en patronen.

Week 3 De patronen doorbreken

Je gaat zien hoe het komt dat jij doet zoals je doet. Wat daaronder ligt. En je leert hoe je die ongewenste patronen die je onbewust herhaalt, doorbreekt.

Week 4 Codependentie en dat doorbreken

Je leert wat codependentie is, op welke manier jij er last van hebt. En je krijgt een tool waarmee je los komt van de patronen van codependentie. 

Week 5 Loskomen uit relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en/of codependentie

Je leert los komen uit relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst en codependentie.

Week 6 Eigen emotionele behoeftes ontdekken

Je leert hoe je jouw eigen gevoelens en behoeftes kunt leren kennen. En hoe je daar meer ruimte aan kunt geven. In en buiten een relatie. Zodat je jouw eigen behoeftes ingevuld krijgt.

Week 7 Angst, pijn en verdriet

Anders leren omgaan met lastige emoties zoals angst, pijn, verdriet en paniek waardoor ze afnemen en kunnen verdwijnen. Jezelf helen van binnenuit.

Week 8 Jezelf emotioneel geven wat je nodig hebt

Je leert contact maken met je eigen diepste behoeftes, verlangens en intuïtie. En hoe je jezelf emotioneel kunt geven wat je nodig hebt. Hierdoor neemt emotionele afhankelijkheid van anderen af.

Week 9 Eigenliefde en eigenwaarde versterken

Je gaat de liefde voor jezelf en de (eigen)waarde die je voelt, waardoor je meer kracht gaat voelen en betere keuzes maakt.

Week 10 Zelfafwijzing transformeren naar eigenliefde

Je leert hoe je zelfafwijzing, de innerlijke criticus en zelf-sabottage transformeert naar eigenliefde en meer ruimte voor jouw gevoelens.

Week 11 Grenzen

Je leert hoe je jouw eigen grenzen voelt en gaat bewaken waardoor anderen niet meer over jouw grenzen heen gaan. En jij dichtbij jezelf blijft.

Week 12 Wat is een gezonde relatie en hoe creëer je die?

Je leert wat kenmerken zijn van een ongezonde relatie. Zodat je die herkent. En van een gezonde relatie. En je leert hoe je die kunt creëren.

Erna Snellen Stop Liefespijn programma

Aan het eind van dit programma

 • Stap je uit destructieve en ongezonde relatiepatronen die jou niet meer dienen en blij maken
 • Kun je iemand loslaten als dat beter voor je is, niet alleen weet je dan dat het beter is, maar voel je het ook zo
 • Stop je met lijden in en door liefdesrelaties en is een relatie geen stuggle meer
 • Hou je echt van jezelf en voel je echte verbinding met jezelf waardoor emotionele afhankelijkheid stopt
 • Voel je vertrouwen en rust in jezelf en voel je jouw eigen waarde waardoor je geen genoegen meer neemt met kruimels en relaties waarin je niet krijgt wat jij nodig hebt
 • Vertrouw je op jezelf en jouw intuïtie en is dat je basis in plaats van iemand anders die de basis is van jouw bestaan
 • Kun je gezonde grenzen aangeven waardoor je ruimte schept voor wat jij wilt en nodig hebt
 • Heb je alle handvatten om een gezonde, stabiele, duurzame relatie op te bouwen
 • Zijn relaties geen struggle meer voor je omdat je gezondere keuzes maakt
 • Voel jij je krachtig en dichtbij jezelf waardoor je jezelf niet meer verliest in een relatie

"Ik straal en sprankel weer, en dat allemaal dankzij het volgen van jouw lessen."

Stop Liefdespijn - stel op strand

Online programma “Stop Liefdespijn!”

Doorbreek de cirkel van liefdespijn en codependentie!

Dit krijg je concreet

 • 12 weken lang, iedere week een les in je mail met een video en waardevolle informatie over hechting, heling en herstel van ongezonde relaties en codependentie
 • Unieke voorbeelden uit mijn eigen leven - Je hoort wat mij echt heeft geholpen om heling te bereiken en het liefdesleven te creëeren waar ik naar verlangde
 • Iedere week 1 of meer opdrachten/oefeningen waarmee je stap voor stap de inzichten krijgt die je nodig hebt en jouw problemen oplost
 • Concrete handvatten en tools die helpen jouw liefdespijn en codependentie te stoppen
 • Tools die je blijvend kunt toepassen om liefdespijn om te buigen naar zelfliefde, innerlijke kracht en de regie
 • Meditaties waarmee je verbinding gaat voelen met jezelf zodat je beter beslissingen kunt nemen en weten wat je wil en moet doen
 • Visualisaties om innerlijke rust te creëren, jouw innerlijk kind te helen waardoor je beter kunt loslaten
 • Affirmaties om je krachtiger te gaan voelen waardoor jij je niet meer onzeker voelt over jezelf en voelt wat je waard bent
 • Om de week prikkelende inspiratiemails die echt binnen komen om de focus op heling en herstel te houden
 • Deelname aan een besloten online supportgroep op facebook waar je 24/7 terecht kunt om te delen, steun te krijgen en contact met anderen te hebben
 • De mogelijkheid 24/7 vragen te stellen in de waardevolle besloten online supportgroep op facebook en te delen met mensen die ook werken aan hun heling
 • Je leert technieken uit de Acceptance and Commitment Therapy, Transactionele Analyse, Mindfulness, Inner Child Therapy, Cognitieve Gedragstherapie en Delenwerk

Deze 3 extra bonussen krijg je er bij!

1. 3 krachtige online adem- sessies begeleid door een adem-expert waarin je leert;
- Jouw stress-en adrenaline level te laten afnemen waardoor je kunt stoppen met piekeren
- Jouw lichaamsbewustzijn te verhogen waardoor je meer gaat vertrouwen op de signalen die je lichaam geeft, in plaats van in je hoofd te zitten
- Hoe je emotionele pijn doorvoelt en verwerkt door er naartoe en doorheen te ademen

2. Een extra les/masterclass over de 5 stappen naar werkelijke verandering
 
3. Checklist van 100 kenmerken waaraan je een ongezonde (dating)partner direct herkent

Renate (32)

“Ik ben eindelijk van mezelf gaan houden waardoor ik een betere partner kon aantrekken dan eerst. Sinds kort heb ik voor het eerst van mijn leven een gezonde relatie met een lieve man. Eindelijk kan ik de liefde en aandacht ontvangen. Nooit gedacht dat ik dat kon...”

Veelgestelde vragen

Is deze online training iets voor mij?

Als jij zelf stappen wilt zetten om uit jouw liefdespijn te stappen en de pijnpatronen te gaan doobreken, is dit programma voor jou.

Wat heb ik nodig om de training te kunnen volgen?

Je hebt alleen een pc of tablet nodig.

Ik ben een man, kan ik het programma volgen?

Ja zeker, je kunt het programma kopen en doen. Ook als je geen vrouw bent.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, technische kennis heb je niet nodig.
Je krijgt iedere week een mail met daarin een videoles, opdrachten, handvatten, meditaties, visualisaties en affirmaties voor heling.

Heb ik bepaalde (voor)kennis nodig?

Nee, in de eerste lessen geef ik heel veel uitleg over hechting en heling, dus specifieke kennis is niet nodig. In het tweede deel krijg je vooral de handvatten en tools die je blijvend kunt gebruiken.

Hoe lang duurt het online programma?

Het online programma duurt 12 weken.
Je kunt alle mails in je mailbox bij elkaar zetten en kijken en doen wanneer het jou uit komt.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de opdrachten?

Je moet rekening houden met ongeveer 1 tot 1,5 uur per week dat je bezig bent met het maken van de opdrachten en het toepassen van de handvatten.

Wat krijg ik precies wanneer ik heb betaald?

12 weken lang krijg je iedere week een mail met daarin een videoles, 1 of meerdere opdrachten, handvatten, meditaties, visualisaties en affirmaties voor heling en herstel van liefdespijn.

Wanneer kan ik starten met het online programma?

Wanneer je hebt betaald, ontvang je binnen 10 minuten meer informatie en de 1e les in je inbox. Je kunt dus direct aan de slag!

Hoe betaal ik?

Je betaalt via een beveiligde betaalsite “Mollie”.

Kan ik het ook zakelijk kopen en aftrekken als opleidingskosten?

Ja dat is mogelijk. Als je de factuur in je boekhouding inbrengt, kun je het aftrekken als opleidingskosten. Als je een andere factuur wil, kun je die ook aanvragen per mail.

Kan ik ook persoonlijke begeleiding krijgen naast het online programma?

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding naast de online lessen, kun je kiezen voor het persoonlijke coachings en therapietraject. Je leest hier alles over op de pagina "Coaching".
Je mag het bedrag wat je betaalde voor het online programma van de trajectprijs aftrekken.